ГоловнаСуспільствоВійна

Окупований Крим відвідала делегація з Іраку

"Глава держради Криму" закликав спільно боротися "з озвірілими безрідними найманцями"

Окупований Крим відвідала делегація з Іраку
Фото: crimea.gov.ru

Територію тимчасово окупованого Криму відвідала делегація Іраку на чолі з лідером парламентського блоку Аль-Ахрар, колишнім міністром уряду Дхіаа Найм Абдуллою Аль-Асаді.

Про це повідомляє сайт так званої "державної ради Криму".

"З візитом до Республіки Крим прибув лідер блоку Аль-Ахрар парламенту Іраку, екс-міністр уряду Іраку Дхіаа Найм Абдулла Аль-Асаді. У міжнародному аеропорту "Сімферополь" гостя зустрічали заступник голови держради республіки Крим Ремзі Ільясов і віце-прем'єр уряду Криму - постійний представник РК при президенті РФ Георгій Мурадов", - йдеться в повідомленні.

У своєму вітальному слові Ільясов назвав Аль-Асада "другом російського народу", а його візит до Криму - "визнанням зусиль Російської Федерації в боротьбі з міжнародним тероризмом".

Також "голова держради" заявив про необхідність двосторонніх можливостей "для боротьби з озвірілими безрідними найманцями, які віроломно напали на Ірак і захопили частину його територій на догоду третім державам".

"Військова акція США, Великобританії і їхніх союзників проти Іраку, а найголовніше - мовчання ООН та ігнорування думки Росії, стали великою політичною помилкою, яка перетворила Близький Схід в осередок міжнародного тероризму", - заявив Ільясов.

Нагадаємо, СБУ заборонила в'їзд у країну французьким депутатам, які відвідали Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram