ГоловнаСуспільствоВійна

Чотирьох військових поранено за добу на Донбасі

Епіцентром бойових дій залишається Авдіївка.

Чотирьох військових поранено за добу на Донбасі
Фото: uacrisis.org

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців немає, четверо бійців отримали поранення.

Про це сказав на брифінгу речник адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

На Луганському напрямку вчора було тихо.

На Донецькому напрямку епіцентром бойових дій залишається Авдіївка, на яку припадає близько половини всіх обстрілів на Донецькому напрямку. Протягом ворожого мінометного обстрілу в Авдіївці було пошкоджено будинок, загинуло кілька тварин.

Також вчора неспокійно було в Луганському, Зайцевому і в Донецькому аеропорту. У Пісках мирний житель підірвався на вибуховому пристрої. Усього за минулу добу на Донецькому напрямку було 55 ворожих обстрілів (з них 18 мінометних, під час яких окупанти випустили близько 100 мін).

На Маріупольському напрямку ситуація також загострилася. Гарячою точкою вчора було Широкине, де бойовики застосовували міномети. У Мар'їнці двічі відкривав вогонь ворожий снайпер. Крім того, у Красногорівці був мінометний обстріл, а в Новотроїцькому бойовики застосували БМП.

Кілька дрібних провокацій були і на інших ділянках фронту. Усього за минулу добу на Маріупольському напрямку зафіксовано 21 ворожий обстріл (з них 6 мінометних).

Нагадаємо, в понеділок на Донбасі двоє українських військовослужбовців загинули, ще 10 були поранені. Один боєць загинув у районі Новозванівки, інший - в районі шахти Бутівка (Донецьк).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram