ГоловнаСуспільствоВійна

Військові РФ відпрацьовували "захоплення" стратегічних об'єктів у районі Джанкоя, - розвідка

Росія продовжує провокаційні дії на адмінкордоні з Кримом

Військові РФ відпрацьовували "захоплення" стратегічних об'єктів у районі Джанкоя, - розвідка
Фото: Евгений Фельдман

В анексованому Росією Криму, в районі населеного пункту Джанкой, військовослужбовці РФ під час навчань відпрацювали захоплення стратегічних об'єктів у Херсонській області.

Про це повідомляє сайт Головного управління розвідки Міністерства оборони.

"Російські військовослужбовці продовжують провокаційні дії біля адміністративного кордону з материковою Україною. Батальйонна тактична група 31-ї окремої десантно-штурмової бригади (Ульяновськ) Повітряно-десантних військ ЗС РФ, яка 4 квітня здійснила десантування парашутним способом поблизу н.п. Джанкой, відпрацювала захоплення стратегічних об'єктів України, розташованих у Херсонській області", - йдеться в повідомленні.

При цьому до прибуття цього підрозділу в районі Джанкоя уже розгорнули дві батальйонні тактичні групи 98-ї повітряної дивізії (Іваново) і 7-ї десантно-штурмової дивізії (Новоросійськ) ПДВ РФ.

Нагадаємо, 22 березня міністр оборони РФ Сергій Шойгу відвідав окупований Крим, щоб перевірити організацію бойової підготовки та перебіг будівництва навчально-бойових об'єктів. Напередодні в Криму перебував голова ради безпеки РФ Микола Патрушев. Він провів нараду, на якій заявив про "збереження загрози дестабілізації ситуації" на півострові.

18 березня півострів відвідав президент РФ Володимир Путін, який проінспектував будівництво Керченського моста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram