ГоловнаСуспільствоВійна

Кількість обстрілів у зоні АТО в неділю зменшилася

У Широкиному за кілька хвилин прилетіло 10 ворожих мін

Кількість обстрілів у зоні АТО в неділю зменшилася
Фото: Макс Левин

У неділю, 3 квітня, бойовики проросійських бандформувань 6 раз обстріляли позиції українських військових у зоні АТО.

Про це інформує прес-центр штабу АТО в Facebook.

Згідно з повідомленням, від самого ранку бойовики проявили активність на Маріупольському напрямку.

"Спочатку використовуючи стрілецьку зброю і кулемети крупного калібру, ворог обстріляв один з опорних пунктів сил АТО біля Новотроїцького, а пізніше - позиції захисників України поблизу Гранітного і Майорська.

Також проти наших воїнів використовували важке озброєння, зокрема, міномети калібру 120 мм. У Широкине за кілька хвилин прилетіло 10 ворожих мін", - зазначають у штабі.

На Донецькому напрямку по українських військах було завдано потужні вогневі удари в населеному пункті Авдіївка. Зокрема, у промисловій зоні міста бойовики використовували одночасно міномети 120-го і 82-го калібру.

Окрім того, у районі Майорська і Авдіївки незаконні збройні формування кілька разів цілилися по силах АТО з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, активно використовували снайперів.

Незважаючи на зменшення кількості обстрілів у зоні АТО бойовики продовжують практику провокацій Збройних вил України, відзначають у штабі АТО.

Нагадаємо, за минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув и не був поранений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram