ГоловнаСуспільствоЖиття

Прокуратура самостійно провела впізнання тіла Грабовського, - адвокат

У понеділок зроблять розтин і проведуть судмедекспертизу

Головна військова прокуратура самостійно провела впізнання тіла убитого адвоката російського спецпризначенця Олександра Александрова Юрія Грабовського.

Про це повідомила у Facebook адвокат іншого спецпризначенця РФ Євгена Єрофеєва Оксана Соколовська.

Тело Юрий Грабовский было доставлено в институт СМЕ на Оранжерейную. Многие коллеги задают вопросы относительно похорон....

Опубліковано Оксаною Соколовською 25 березень 2016 р.

"Головна військова прокуратура самостійно провела впізнання трупа, без залучення родичів Юри і недопущення колег і партнерів", - написала вона.

Соколовська повідомила, що тіло Грабовського було доставлено в інститут судмедекспертизи на Оранжерейну. У понеділок буде проведено розтин і СМЕ. Після цього буде вирішуватися питання похорону.

"Вся інша інформація ретельно приховується від адвокатів", - зазначила Соколовська.

Нагадаємо, 9 березня Грабовський не з'явився на судове засідання у справі Александрова. Відомо, що Грабовський 5 березня поїхав в Одесу і зупинився в готелі "Аркадія", звідки мав виїхати 7 березня, але так і не забрав з готелю своїх речей.

Пізніше на сторінці Грабовського у Фейсбуці з'явилося повідомлення, що йому довелося виїхати з України, і це був "вимушений крок", тому що для нього нібито існувала загроза.

Поліція відкрила справу за фактом зникнення Грабовського за статтею "вбивство", а 20 березня, правоохоронці затримали підозрюваного у зникненні адвоката.

Як повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, Грабовського викрали в Одесі. Людина, причетна до його викрадення, виїхала до Єгипту і від імені Грабовського за допомогою його мобільного телефону завантажувала фото і робила записи від його імені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram