ГоловнаСуспільствоВійна

Опубліковано фото з місця, де знайшли тіло адвоката Грабовського

Тіло зниклого юриста знайшли під Жашковом

Опубліковано фото з місця, де знайшли тіло адвоката Грабовського
Юрий Грабовский

Опубліковано фотографії з місця, де було знайдено тіло вбитого адвоката російського спецпризначенця Олександра Александрова Юрія Грабовського.

Про це повідомляє ТСН.

Як відомо, це місце (за 27 км від Жашкова Черкаської області) показав правоохоронцям затриманий напередодні в Одеській області підозрюваний у вбивстві адвоката.

Оперативники проводили пошукову операцію з 19:00 четверга і знайшли тіло близько 4:00 ранку п'ятниці. На тілі адвоката було виявлено численні ушкодження, які вказували на насильницький характер смерті, крім того у Грабовського стріляли.

Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

Нагадаємо, 9 березня Грабовський не з'явився на судове засідання у справі Александрова. Відомо, що Грабовський 5 березня поїхав в Одесу і зупинився в готелі "Аркадія", звідки мав виїхати 7 березня, але так і не забрав з готелю свої речі.

Згодом в на сторінці Грабовського у Фейсбуці з'явилося повідомлення, що йому довелося виїхати з України, і це був "вимушений крок", тому що для нього нібито існувала загроза.

Поліція відкрила справу за фактом зникнення Грабовського за статтею "вбивство", а 20 березня, правоохоронці затримали підозрюваного у зникненні адвоката.

Як повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, Грабовського викрали в Одесі. Людина, причетна до його викрадення, виїхала до Єгипту і від імені Грабовського за допомогою його мобільного телефону завантажувала фото і робила записи від його імені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram