ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Новий директор "Укрмедпроектбуд" приступив до виконання обов'язків

Будівництво "Охматдиту" буде курувати 32-річний архітектор

Новий директор "Укрмедпроектбуд" приступив до виконання обов'язків
Дмитрий Шутовский
Фото: moz.gov.ua

Новий директор держпідприємства "Укрмедпроектбуд" (балансоутримувач будівництва "Охматдит") Дмитро Шутовський почав виконувати обов'язки з 22 березня.

Про це повідомила прес-служба МОЗ.

Шутовський став переможцем дворівневого конкурсу, який відбувся наприкінці лютого. У ньому взяли участь вісім кандидатів. 21 березня року наказ про призначення Шутовського підписав міністр Олександр Квіташвілі.

Новому директору "Укрмедпроектбуд" всього 32 роки, але при цьому він має 10-річний стаж роботи в сфері архітектури та будівництва, з них більшу частину - на керівних посадах. Починав асистентом керівника проекту СП "Либідь-Плаза" і помічником менеджера проектів ТОВ "Сучасні технології будівництва".

Останнє місце роботи - керівник проекту в київському ТОВ "Мегалайн Констракшн". Закінчив Київський національний університет будівництва і архітектури в 2006 році. У 2011 році здобув другу вищу освіту в Київському національному економічному університеті імені Гетьмана.

Нагадаємо, попередній директор ДП "Укрмедпроектбуд" Ірина Коваль була звільнена у зв'язку з порушенням умов контракту.

Це сталося після того, як "Укрмедпроектбуд" потрапив у центр скандалу щодо виплати майже 80 млн гривень колишньому генеральному підрядникові будівництва нового корпусу "Охматдиту" компанії "Укрпрофмед", яку пов'язують з сім'єю екс-президента Віктора Януковича. За словами голови опікунської ради "Охматдиту", нардепа Оксани Корчинської, виплата відбулася таємно, порушуючи зобов'язання не погашати ніяких боргів попереднім забудовникам до травня 2017 року.

У зв'язку з цим СБУ і Держфініспекція заблокували гроші на рахунках ДП "Укрмедпроектбуд" і ТОВ "Укрпрофмед" на час проведення розслідування та звільнили винуватих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram