ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий загинув, 10 поранено у вівторок на Донбасі

Запеклі бої велися біля Авдіївки

Один військовий загинув, 10 поранено у вівторок на Донбасі
Фото: uacrisis.org

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі один військовий загинув, 10 отримали поранення.

Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Лисенко.

За його словами, тривають важкі бої під Авдіївкою. Потужні обстріли військових на цій ділянці фронту почалися близько 19:00. Ворог активно застосовував важке озброєння, зокрема міномети, танки і 122-мм гармати. Після потужної артпідготовки ворог пішов у атаку, яка тривала близько трьох годин. Сили АТО відбили спроби противника просунутися вперед, лінія фронту залишилася незмінною. Противник вів вогонь відразу на двох напрямах - південному (Спартак) і східному (Ясинувата).

Інші "гарячі точки" на лінії зіткнення - Зайцеве, де бойовики ведуть потужний вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів, і Донецький аеропорт (мінометні обстріли противника).

На Маріупольському напрямку бойовики здійснили два мінометні обстріли у Павлополі. Також кілька провокацій противника відбулися і на інших ділянках фронту - у Новотроїцькому, Гранітному і Широкиному.

На Луганському напрямку була тиша.

Нагадаємо, раніше засновник волонтерського руху "Повернись живим" Віталій Дейнега повідомив, що в Авдіївці п'ять українських бійців отримали поранення, в тому числі один - важке.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram