ГоловнаСуспільствоПодії

Нетверезий екс-член комісії з переатестації поліцейських відкрив стрілянину на вулиці Луцька

Потерпілих унаслідок інциденту немає

Увечері 5 березня на Київському Майдані в Луцьку нетверезий чоловік відкрив стрілянину на вулиці. За його словами, він зробив це, тому що "йому загрожує небезпека".

Про це повідомляє офіційний сайт Нацполіції.

Повідомлення до чергової частини Луцького відділу поліції надійшло о 21:09 від місцевого жителя, який поінформував, що невідомий декілька разів вистрілив у його бік. На місце події прибули поліцейські.

Як з'ясувалося, ввечері четверо чоловіків поверталися додому з роботи. На Київському Майдані один із них відійшов у бік, щоб поговорити по телефону, решта троє зупинилися, щоб його почекати. Вони помітили неподалік від себе незнайомця, який із незрозумілих причин дістав із кишені куртки зброю, направив в їхній бік і зробив кілька пострілів.

Фото: vl.npu.gov.ua

"Чоловікам вдалося уникнути влучення куль. Окрім цього, встановлено, що незнайомець зі зброєю - громадський активіст, який перебуває в стані алкогольного сп'яніння. З його слів він вживав алкогольні напої в кількості 200 грамів. Як пояснив активіст, він застосовував зброю, бо подумав, що йому загрожує небезпека", - повідомили в поліції.

У того, хто стріляв, було вилучено пістолет марки "Флобер". А самого активіста доставили в обласний наркологічний диспансер. Згідно з висновком лікаря-нарколога, вміст алкоголю в його крові становив 1,66 проміле.

Фото: vl.npu.gov.ua

Як з'ясувалося, чоловік, який стріляв, брав участь в атестації волинських поліцейських. Він працював у складі однієї з атестаційних комісій.

Нагадаємо, в Харкові на дитячому майданчику невідомий чоловік у камуфляжі погрожував вогнепальною зброєю трьом підліткам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram