ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики зосередили мінометний вогонь біля Красногорівки, - прес-центр АТО

Бойовики стріляли з мінометів калібру 120 і 82 мм

Бойовики зосередили мінометний вогонь біля Красногорівки, - прес-центр АТО
фото из архива
Фото: www.facebook.com/Ден Розенков

Упродовж минулої ночі бойовики окупованого Донбасу 40 разів обстріляли з мінометів позиції українських військ у Красногорівці.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"З 18:00 російські найманці активно обстрілювали укріплення ВСУ. Найспекотніше було у Красногорівці, де 40 разів бойовики з мінометів калібру 120 і 82 мм обстріляли опорні пункти наших військ", - ідеться в повідомленні.

Відзначено, що позиції українських військ поблизу Луганського, Зайцевого, Авдіївки, Пісків, Опитного та Мар'їнки терористи обстріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем.

"Неприцільно вогонь із гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи вели по укріпленнях поблизу Майорського та Троїцького. Близько 03:00 з гранатометів і стрілецької зброї обстріляли опорний пункт у Пісках", - доповіли в відомстві.

Там також повідомили про фіксацію обстрілів позицій ВСУ і на Луганському напрямку, де неприцільно вогнем із мінометів калібру 82 мм у районі Богуславського бойовики намагалися спровокувати у відповідь вогонь.

Упродовж минулої доби, українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

Нагадаємо, напередодні Штаб антитерористичної операції зазначив, що активність бойовиків на сході України зростає з настанням темряви.

Також нагадаємо, що починаючи з 20 лютого і до сьогодні бойовики з непідконтрольних українському уряду окремих районів Донбасу 415 разів обстріляли позиції сил АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram