ГоловнаСуспільствоЖиття

Фонд Хмельницького презентував на TEDxKyiv бестселер про виховання інноваторів

Книга Тоні Вагнера створює "дорожню карту" для батьків і викладачів

Фонд Хмельницького презентував на TEDxKyiv бестселер про виховання інноваторів
Фото: kfund.ua

Фонд підприємця Василя Хмельницького K.Fund представив україномовний варіант світового бестселера Тоні Вагнера "Створення інноваторів: як виховати молодь, яка змінить світ" (Creating Innovators: The Making of Young People Who Will Change the World), йдеться в повідомленні компанії.

Презентація книги відбулася на TEDxKyiv 2015 "I'm Pulse", генеральним партнером якого виступив K.Fund. За словами Хмельницького, K.Fund розділяє місію TED - бути в тренді найбільш прогресивних ідей і поширювати їх по всьому світу. "На конференціях ми бачимо і чуємо новаторів, які вже відбулися. Тоні Вагнер у своїй книзі доступно пояснює, хто і як формує їхні базові принципи та навички, які згодом перетворюються на інноваційні ідеї. Саме тому для презентації нового видання ми вибрали TEDxKyiv2015. Це місце зустрічі людей, які бажають змінювати світ навколо себе", - зазначив підприємець.

Бестселер Тоні Вагнера "Створення інноваторів: як виховати молодь, яка змінить світ" перекладено на більш ніж десять мов. Цього року книгу вперше видають українською мовою, при цьому російськомовної версії немає. Нагадаємо, в жовтні 2015 року на Київському міжнародному економічному форумі K.Fund представив українське видання ще одного світового бестселера - книгу Наві Раджу і Джайдіп Прабху "Економні інновації: як створити більше з меншими ресурсами".

Напередодні презентації книги на TEDxKyiv2015 Тоні Вагнер записав відеозвернення для української аудиторії. З часом читачі також зможуть переглянути всі інтерв'ю з героями книги на сайті Фонду.

Тоні Вагнер - світовий експерт у сфері освіти, резидент Інноваційної лабораторії при Гарвардському університеті, науковий співробітник Центру інноваційних освітніх програм при Гарвардському університеті і засновник-співдиректор групи Change Leadership Group при Гарвардській вищій школі освіти.

Василь Хмельницький - перший віце-президент Української спілки промисловців і підприємців, засновник K.Fund. Серед громадських ініціатив, підтримуваних підприємцем, - Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ); проекти громадської організації "Освіторія": сучасна загальноосвітня школа "Новопечерська школа" в Києві і онлайн-платформа iLearn для учнів із дитячих будинків і малозабезпечених сімей; магістерська програма публічного адміністрування в Національному університеті "Києво-Могилянська академія"; перший в Україні міжкорпоративний IT-університет BIONIC University; видавничий проект "Бібліотека Хмельницького".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram