ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових загинули, ще п'ятеро поранені через підрив на міні

Автомобіль полку "Донбас" підірвався поблизу Маріуполя.

Двоє військових загинули, ще п'ятеро поранені через підрив на міні
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

Автомобіль полку "Донбас" наїхав на міну під час патрулювання на Маріупольському напрямку в зоні АТО.

Про це ввечері в неділю написав у своєму фейсбуці боєць "Донбасу" Євген Шевченко.

"Годину тому в секторі "М", під час патрулювання довіреного квадрата, автомобіль батальйону "Донбас" наїхав на встановлену міну. "Косий" загинув на місці, "Червоний" дуже тяжкий - лікарі борються за його життя. Також поранено "Гошу", але загрози життю немає", - повідомив Шевченко. Згодом він уточнив, що операції успішні і життя військових поза небезпекою.

Уранці в понеділок в ефірі телеканалу "112 Україна" Шевченко повідомив, що військовослужбовці ЗСУ, які прибули на допомогу бійцям "Донбасу", також підірвалися на міні. Загинув один солдат, ще троє отримали поранення.

"Хлопці, які прибули на допомогу, також підірвалися на міні. Там у них двоє чи троє поранених серед військовослужбовців; якщо не помиляюся, це 37-й батальйон. Тобто один загиблий у нас і один загиблий у них, і 5 поранених, з них двоє з батальйону "Донбас" і троє військовослужбовців", - повідомив Шевченко.

Нагадаємо, з кінця серпня в зоні АТО практично припинилися обстріли. Українські військові та мирні жителі отримують поранення або гинуть переважно від підривів на розтяжках і мінах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram