ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Россия

Аксьонов пообіцяв світовим знаменитостям свій "Беверлі-Гіллз" у Криму

"Голова" півострова запросив зірок шоу-бізнесу і спорту жити в Криму

Аксьонов пообіцяв світовим знаменитостям свій "Беверлі-Гіллз" у Криму
Фото: EPA/UPG

Самопроголошений "глава" Криму Сергій Аксьонов написав відкрите звернення до представників світового шоу-бізнесу і великого спорту, в якому він запросив світових знаменитостей відвідати півострів.

Про це пишуть "Известия".

У своєму зверненні Аксьонов стверджує, що "все більше закордонних знаменитостей говорять про бажання отримати російське громадянство і жити в Росії". Як приклад він назвав американського боксера Роя Джонса-молодшого, лідера американської рок-групи Limp Bizkit Фреда Дерста і французького актора Самі Насері.

За словами Аксьонова, "те, що відомі спортсмени, музиканти та актори з такою симпатією ставляться до Росії, може викликати тільки радість". Тому, за його словами, "влада" Криму всіляко сприятиме приїзду світових знаменитостей і не виключає створення свого аналога району "Беверлі Гіллз", у якому вони можуть придбати нерухомість.

"Якщо шановні представники шоу-бізнесу, спорту, інші знаменитості захочуть облаштуватися в Криму - ласкаво просимо. Якщо вирішать придбати на півострові нерухомість, переїхати на постійне місце проживання або приїжджати на відпочинок - жодних адміністративних та інших бар'єрів не буде... Будемо тільки вітати, якщо в Криму з часом з'явиться аналог американського Беверлі-Гіллз", - йдеться у зверненні.

"Голова" Євпаторії Андрій Філонов розповів, що зірки зможуть безкоштовно отримати землю, якщо братимуть участь у рекламному просуванні регіону. А "глава" Феодосії Дмитро Щепетков і "глава" Ялти Андрій Ростенко повідомили, що можливе виділення спеціальної ділянки для "компактного проживання" знаменитостей.

Фото: izvestia.ru

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін надав американському боксерові Рою Джонсу-молодшому громадянство РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram