ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових загинули через обстріл Гранітного

Є інформація про поранення ще чотирьох солдатів.

Двоє військових загинули через обстріл Гранітного
Архив
Фото: Макс Левин

Двоє військовослужбовців 72-ї бригади Збройних сил загинули в результаті обстрілу позицій сил АТО в Гранітному Донецької області.

Як повідомили кореспонденту LB.ua військові, обстріл в другій половині дня в п'ятницю бойовики вели із застосуванням важкого озброєння.

Крім того, двоє військових 81-ї бригади на донецькому напрямку отримали поранення. Один із них перебуває у важкому стані.

Як повідомляє Луганська обладміністрація, у п'ятницю в селі Кримському Новойдарського району в результаті підриву на "розтяжці" було поранено двоє військовослужбовців ЗСУ з Волинської області та Автономної Республіки Крим.

Охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25-ї бригади ВДВ, військовим 54-ї ОРБ і механізованої 72-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти - можуть переказувати гроші на картку ПриватБанку 4149625809162306 (Рудоманов Олександр). Також можна використовувати PayPal: [email protected] (призначення: personal. For 25 brygada).

LB.ua вдячний читачам за те, що вони відгукнулися на заклик допомогти військовим у купівлі рацій. Зібрано 3700 гривень на 4 рації для ДШР 501 батальйону морської піхоти, їх відправлять до понеділка. Також зібрано 3568 гривень на 4 рації для мінометників морської піхоти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram