ГоловнаСуспільствоВійна

У Генштабі дізналися про підготовку бойовиками провокації в секторі "А"

У Росії вже повідомили про прийдешній "обстрілі" з боку України

У Генштабі дізналися про підготовку бойовиками провокації в секторі "А"
Фото: warfiles.ru

У Генеральному штабі Збройних Сил України заявили про підготовку провокацій з боку бойовиків у Луганській області в межах сектора "А".

Про це заявив спікер Генштабу Владислав Селезньов, повідомляє

"Інтерфакс-Україна".

"Близько 30 хвилин тому російська сторона через Спільний центр контролю і координації повідомила українську сторону про те, що їй нібито відомо, що найближчим часом українська сторона завдасть вогневого ураження з використанням РСЗВ "Град" по позиціях бойовиків у н.п. Фрунзе" (район Бахмутської траси, сектор "А" - ред.). Зі свого боку українська сторона через той самий СЦКК поінформувала російську сторону про те, що всі системи, які перебувають на озброєнні ЗСУ, зокрема "Гради", відведено на відстань, передбачену Мінською угодою", - розповів Селезньов.

Він також наголосив, що такі дії російської сторони в Генштабі ЗСУ розцінюють як провокацію.

"Це все провокація. Якщо такий обстріл буде здійснено, то він буде походити від іншої сторони конфлікту з метою дискредитації сил АТО", - сказав Селезньов.

Нагадаємо, про плани бойовиків влаштувати провокації вже кілька днів говорять представники силових органів. Зокрема служба зовнішньої розвідки повідомила про підготовку бойовиками постановочного обстрілу в районі Донецька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram