ГоловнаСуспільствоВійна

У районі Широкиного двоє бійців підірвалися на міні

Одного тяжко поранило, іншого - контузило.

У районі Широкиного двоє бійців підірвалися на міні
архивное фото
Фото: EPA/UPG

Близько 4-ї ранку бойовики з артилерії обстріляли українських військових поблизу Широкиного.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua з посиланням на бійців морської піхоти.

Окрім того, в результаті розриву міни постраждали двоє військових: одного тяжко поранило, інший отримав контузію. Їх евакуювали і доставили в лікувальну установу.

Охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25-ї бригади ВДВ, військовим 54-ї ОРБ і механізованої 72-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти - можуть переказувати гроші на картку ПриватБанку 4149625809162306 (Рудоманов Олександр).

Також можна використовувати PayPal: [email protected] (призначення: personal. For 25 brygada).

Окрім того, ДШР 501 батальйону морської піхоти постійно потрібні витратні матеріали: зігрівайки для рук і ніг, сухий спирт; батарейки - пальчикові, міні-пальчикові; свічки парафінові; консерви, мило, шампунь, рукавички для робітників, цигарки, кава, чай.

Склад для прийому речей і продуктів відкрито за адресою: м.Київ, вул. Кіото, 11-А, тедефонувати з 10:00 по 18:00. Контактний номер: 0935824221 (Оля), 0933882371 (Іра)

Для передачі речей і продуктів самовивозом або з іншого міста пишіть на фейсбук https://www.facebook.com/sasko.laps або електронну пошту [email protected].

Завдяки допомозі читачів було зібрано 3 700 гривень на купівлю 4-х рацій і 900 гривень на рюкзак. Дякую за вашу допомогу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram