ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Мар'їнки поранено чотирьох військових

Є влучення в житлові будинки.

Біля Мар'їнки поранено чотирьох військових
Фото: Макс Левин

Чотири військовослужбовці ЗСУ отримали поранення в середу в результаті обстрілів Мар'їнки та Красногорівки із застосуванням важкої артилерійської та стрілецької зброї, повідомляє Донецька обладміністрація. Серед цивільного населення постраждалих немає. При цьому повідомляють, що всього з 11 липня 2014 року, коли в цьому районі розпочалася АТО, тут загинули 72 мирні жителі. Інформацію про влучення снарядів і пошкодження будівель уточнюють. Наразі відомо про пряме влучення снарядів у Мар'їнці по вул. Леніна, 245, вул. Шевченка, 139, 159, 202, 204, 206, 210, вул. Орджонікідзе, 203, 205.

Луганська обладміністрація зі свого боку повідомляє, що в середу Станицю Луганську обстрілювали з 21:05 до 22:35 з 82-міліметрових мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів. Перебито газопровід середнього тиску із займанням, але ремонтникам до ранку вдалося усунути пошкодження. Також було пошкоджено два будинки (вул. Барабашова, 67, вул. Лермонтова, 21-А).

Водночас біля Мауріполя вночі бойовики здійснили масований обстріл Лебединського із САУ, повідомляє сайт 0629 з посиланням на прес-службу сектору "М". Обстріл тривав близько 40 хвилин. Втрати серед військовослужбовців встановлюють. За минулу добу в секторі "М" було 5 обстрілів - бойовики застосовували міномети, стрілецьку зброю і АГС. Під обстрілом двічі опинялася Старогнатівка, по разу - Богданівка, Широкине і Берегове.

Нагадаємо, в середу біля с. Оріхове Попаснянського району Луганської області на розтяжці підірвалися троє військовослужбовців Збройних Сил України. Двоє військовослужбовців від поранень, не сумісних з життям, загинули (1986 і 1991 р.н.), а 35-річного військовослужбовця у тяжкому стані госпіталізували до лікарні. У четвер Луганська обладміністрація уточнила, що ці військові - із 17-ї танкової бригади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram