ГоловнаСуспільствоВійна

День у зоні АТО минув відносно спокійно

Важке озброєння застосовувалося рідко.

День у зоні АТО минув відносно спокійно
Фото: Макс Левин

У середу в зоні АТО спостерігається зменшення активності незаконних збройних формувань. Противник в основному використовує стрілецьку зброю, повідомляє прес-центр АТО.

Водночас поодинокі випадки порушення Мінських домовленостей з опівночі і до 18:00 все ж таки було зафіксовано.

Так, недалеко від Донецька о 2.35 з "Градів" бойовики били по позиціях військових у селищі Новобахмутівка. А близько 6.00 з танка обстріляли цивільні будинки в Мар'їнці.

Близько 3.00 в районі Маріуполя по силах АТО в Старогнатівці і о 12.45 в Новотроїцькому працювала 122-міліметрова артилерія супротивника. Крім того, близько 5.00 окупанти з мінометів обстріляли цивільні будівлі в Павлополі.

На Артемівському напрямку з 15.50 і протягом години найманці зі 120-міліметрових мінометів вели вогонь по опорному пункту в селищі Травневе.

Нагадаємо, в середу біля с. Оріхове Попаснянського району Луганської області на розтяжці підірвалися троє військовослужбовців Збройних сил України. Двоє військовослужбовців (1986 и 1991 р. н.) від поранень, несумісних з життям, загинули, а 35-річного військовослужбовця у важкому стані госпіталізували до лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram