ГоловнаСуспільствоЖиття

Водії фур змусили владу прибрати з дороги на в'їзді до Миколаєва вагу

Після цього протестувальники розблокували трасу.

Водії великовантажних автомобілів, які раніше перекрили автотрасу Н-11 "Миколаїв-Дніпропетровськ" на знак протесту проти встановлення на дорозі вагового комплексу для виловлювання перевантажених фур, розблокували рух.

Рух було розблоковано після того, як ваговий комплекс почали вантажити у мікроавтобус, повідомляє місцеве видання Новости-N.

Однак з місця конфлікту ніхто не йде. Водії просто відійшли на узбіччя і продовжують суперечку з представниками облавтодору.

"Якщо тільки вони спробують знову встановити ваговий комплекс, ми відразу ж знову перекриємо рух", - заявив один з водіїв.

Нагадаємо, що конфлікт на трасі "Дніпропетровськ-Миколаїв" виник удень після того, як облавтодор встановив пересувний ваговий комплекс і співробітники ДАІ почали зупиняти великовантажні автомобілі для перевірки ваги.

Конфлікт то загасав, то наростав протягом практично всього дня. Часом ледь не доходило до бійки. На переговори з "бунтівними" водіями прибув перший заступник голови Миколаївської ОДА Микола Романчук. Він запевнив водіїв, які протестують, що на жодному з в'їздів до Миколаєва більше вагових комплексів не буде.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram