ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики знизили бойову активність на всій лінії розмежування, - штаб АТО

Ситуація на Донбасі залишається стабільною

Бойовики знизили бойову активність на всій лінії розмежування, - штаб АТО
Фото: EPA/UPG

Сьогодні, 18 серпня, ситуація в зоні антитерористичної операції на Донбасі залишалася стабільною.

Як повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку, після інтенсивних обстрілів терористи знизили бойову активність практично вздовж усієї лінії розмежування.

"В основному з провокаційною метою ворог використовував стрілецьке озброєння і гранатомети на Донецькому напрямку. Водночас по позиціях наших військ у Мар'їнці бойовики застосовували 120-міліметрові міномети. А близько 14:00 по цьому ж селищу найманці вели вогонь протитанковими ракетами", - йдеться в повідомленні.

У Луганській області близько 1:00 ночі з мінометів, зенітної установки і гранатометів сепаратисти били по українських підрозділах у Станиці Луганській.

У районі Маріуполя близько 13:00 терористи застосували 120-міліметрові міномети і гранатомети по селищу Широкине. Крім того, близько 15:30 по населеному пункту Богданівка била 122-міліметрова артилерія.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі загинув один військовослужбовець, ще один був поранений. Також у Донецькій області в результаті обстрілів поранення отримали четверо мирних жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram