ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про дві ДРГ і обстріли з "Градів"

Епіцентром боїв залишаються околиці Маріуполя.

Штаб АТО повідомив про дві ДРГ і обстріли з "Градів"

У вівторок російсько-терористичні війська продовжували ескалацію збройного конфлікту на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО.

Від опівночі окупанти з 120-міліметрових мінометів вели вогонь по позиціях сил АТО в селищах Красногорівка, Березовий, Опитне. А близько о пів на першу ночі бойовики з танків били по Опитному і Водяному.

Вночі близько першої години в районі селища Старогнатівка працювала ворожа артилерія калібру 152 міліметри. А о 1.05, 3.00, 3.50 і 4.00 найманці з реактивних систем залпового вогню обстріляли позиції військових у селі Богданівка поблизу Маріуполя.

Від сьомої ранку активність бойовиків дещо знизилася. Однак від 8.30 і до о пів на одинадцяту бойовики стріляли з артилерії калібру 152 міліметра по Старогнатівці.

Крім того, близько 13.00 дві диверсійно-розвідувальні групи противника, використовуючи стрілецьку зброю, намагалися обійти опорний пункт сил АТО. Військові змусили бойовиків відступити.

Нагадаємо, в ніч проти понеділка після масованої артилерійської підготовки терористичні угруповання чисельністю до батальйонної тактичної групи за підтримки 10 танків і 10 бойових машин піхоти та іншої техніки перейшли в наступ на опорний пункт 72-ї окремої механізованої бригади в районі Старогнатівки. Сили АТО підвели артилерію і відкрили вогонь. Противника було зупинено і відкинуто на 2-3 кілометри. Сили АТО захопили ключові висоти, які до цього контролювалися терористичними угрупованнями.

О 21.50 в понеділок проросійські бойовики за підтримки російських військових почали інтенсивний артилерійський обстріл з 152-міліметрових гармат позицій 72-ї бригади ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram