ГоловнаСуспільствоПодії

У Полтаві невідомий зчинив стрілянину біля зупинки громадського транспорту

Поранено двох чоловіків

У Полтаві невідомий зчинив стрілянину біля зупинки громадського транспорту
Фото: news.vdv-s.ru

У Полтаві вночі біля зупинки громадського транспорту невідомий під час бійки зчинив стрілянину і поранив двох чоловіків.

Про це повідомляє офіційний сайт МВС.

"До чергової частини Ленінського райвідділення міліції о 22:40 надійшло повідомлення, що на зупинці громадського транспорту невідомий чоловік просить викликати йому екстрену медичну допомогу і співробітників міліції. Під час виїзду на місце події слідчо-оперативна група встановила, що близько 22:30 двоє чоловіків перебували біля зупинки по вул. Миру. У цей час у них виникла бійка з двома невідомими, під час якої один з невідомих здійснив кілька пострілів по чоловіках з невстановленого пристрою", - йдеться в повідомленні.

У результаті сутички 31-річний чоловік отримав вогнепальне поранення грудної клітини. Інший, 29-річний, чоловік отримав два вогнепальні поранення в ділянку спини та у праву руку. Постраждалих госпіталізували до Полтавської ЦРЛ.

Проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння цього правопорушення.

Нагадаємо, вчора у Вінниці на автодорозі сталася стрілянина. Як з'ясувалося, автомобіль Daewoo Lanos в'їхав у місто з Барського шосе, дорогу йому перегородив білий мікроавтобус. З нього вийшли двоє чоловіків, які намагалися витягнути одного з пасажирів легковика. Пасажир не хотів виходити і, застосувавши вогнепальну зброю, поранив двох нападників. Від поранень вони померли в місцевій лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram