ГоловнаСуспільствоВійна

У Гранітному за час АТО загинули 10 мирних жителів, - МВС

У селищі зруйновано 20 житлових будинків

У Гранітному за час АТО загинули 10 мирних жителів, - МВС
Фото: mvs.gov.ua

За час проведення антитерористичної операції на Донбасі в Гранітному загинули 10 мирних жителів, поранено 35 осіб, серед яких 3 дітей.

Про це повідомив голова Донецького обласного управління МВС В'ячеслав Аброськін у Фейсбуку.

За його словами, обстріли селища бойовиками "ДНР" не припиняються досі. На сьогоднішній день в селищі зруйновано 20 житлових будинків, 15 пошкоджено частково.

"До початку бойових дій в Гранітному проживало майже 4 тис. осіб, зараз залишилася половина. 300 дітей постійно перебувають під обстрілами. Людям, які залишилися, потрібна допомога - на території населеного пункту немає аптеки. Крім того, жителі переживають за наступну зиму. У всіх опалення пічне, а вугілля немає і перспективи його завезення також", - написав Аброськін.

Він також повідомив, що група обласного головного управління проводила заходи щодо виявлення поплічників терористів, вилучення зброї та боєприпасів.

"Приймали заяви від місцевих жителів. Після спілкування з людьми прийняв рішення - на постійній основі в Гранітному працюватимуть три співробітники - слідчий, оперуповноважений карного розшуку, дільничний", - зазначив голова облуправління МВС.

Нагадаємо, за минулу добу в результаті обстрілів на Донбасі один військовий загинув, 16 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram