ГоловнаСуспільствоЖиття

Шахов пропонує встановити під посольством РФ пам'ятник загиблим під час аварії Boeing 777

Пам'ятник буде щосекунди нагадувати Росії про катастрофу.

Шахов пропонує встановити під посольством РФ пам'ятник загиблим під час аварії Boeing 777
Фото: rbc.ua

Лідер ВГО "Народна довіра", волонтер Сергій Шахов ініціює встановлення пам'ятника жертвам збитого над Донбасом Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines.

Про це заявив сам Шахов, повідомляє РБК-Україна.

"У цій жорстокій війні, яку розв'язала Росія, постраждали не тільки мільйони українців. Нещодавно минув рік після авіакатастрофи малайзійського літака на Донбасі. Загинули 298 ні в чому невинних людей", - вважає Сергій Шахов.

За його словами, під посольством Росії в Києві необхідно встановити пам'ятник загиблим у результаті цієї авіакатастрофи.

"Він повинен стати щоденним, щосекундним символом нагадування Росії, що втрата життя цими людьми, а серед них було чимало діток, завжди буде на її совісті", - говорить Сергій Шахов.

Він вважає, що після звільнення Донбасу цей пам'ятник, символ російського фашизму, можна буде перенести і встановити на місці катастрофи рейсу МН17.

Громадський діяч пропонує оголосити конкурс на проектування пам'ятника, в якому українські архітектори спільно з громадськістю зможуть передати всю біль і скорботу з приводу тієї трагедії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram