ГоловнаСуспільствоПодії

У Вінниці невідомі розстріляли автомобіль, є загиблі (оновлено)

Правоохоронці встановили всіх учасників стрільби, оголошено план "Перехоплення"

Сьогодні у Вінниці близько 13:00 на перехресті Барського шосе і Келецької невідомі розстріляли автомобіль Daewoo.

Як повідомляє офіційний сайт МВС у Вінницькій області, відомо про двох 24-річних постраждалих чоловіків, яких у тяжкому стані доправили в лікарню.

На місці працюють слідчо-оперативна група і криміналісти. Установлюють обставини інциденту, опитують свідків. В області введено план "Перехоплення".

Кількість постраждалих і їхні особи уточнюють. Станом на 15:00 стало відомо про третього потерпілого.

Фото: mvs.gov.ua

Оновлення на 16:22. Двоє постраждалих при обстрілі померли в лікарні.

"Станом на 15.00 встановлено, що постраждалих троє. Двоє 24-річних поранених під час надання медичної допомоги померли в лікарні, один з них вінничанин. Над розкриттям злочину працюють найкращі фахівці УМВС", - йдеться в повідомленні облуправління МВС.

Як повідомляє телеканал "112 Україна", стрілянина велася з чорної іномарки. А до того, як відкрити стрілянину, пасажирів Daewoo побили битами.

Оновлення на 18:00.  Правоохоронці встановили всіх учасників стрілянини.

Як розповів в.о. начальника облуправління МВС Сергій Кримчук, за попередніми даними, коли автомобіль Daewoo Lanos в'їхав у Вінницю з Барського шосе, дорогу йому перегородив білий мікроавтобус. З нього вийшли двоє чоловіків, які намагалися витягнути одного з пасажирів легковика. Пасажир не хотів виходити і, застосувавши вогнепальну зброю, поранив двох нападників. Ними виявилися 24-річні вінничани.

Пасажири мікроавтобуса доставили поранених у дитячу обласну лікарню, де вони під час надання медичної допомоги померли. 28-річний пасажир Daewoo отримав вогнепальні поранення і доставлений в реанімацію міської лікарні.

"Працівниками міліції проведено комплекс оперативно-розшукових заходів і встановлено майже всіх учасників цього інциденту. Оперативники вживають всіх необхідних заходів для затримання зловмисників", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (вбивство двох і більше осіб). За таке правопорушення передбачено максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, 7 серпня в місті Біла Церква Київської області троє невідомих обстріляли автомобіль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram