ГоловнаСуспільствоПодії

Відомий український хірург загинув у ДТП під Києвом

Жінка за кермом Porsche Cayenne виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася з Hyundai Sonata

У дорожньо-транспортній пригоді на Новообухівській трасі під Києвом автомобіль Porsche Cayenne зіткнувся з Hyundai, обидва водії загинули на місці.

Про це повідомляє сайт dtp.kiev.ua.

За попередніми даними, водій Porsche - 45-річна жінка - рухаючись з боку Обухова на високій швидкості і кілька разів виїжджала на зустрічну смугу. Черговий такий виїзд закінчився лобовим зіткненням з Hyundai, яким керував 66-річний чоловік.

Фото: dtp.kiev.ua

Родичі жінки розповіли що у неї нібито були серйозні проблеми з серцем - барахлить клапан. Чи вплинула ця обставина на ДТП - належить з'ясувати слідству.

За інформацією користувачів соціальних мереж, загиблий чоловік - заслужений лікар України Володимир Паламарчук, декан хірургічного факультету, завідувач кафедри хірургії та судинної хірургії Національної медичної академії післядипломної освіти П. Л. Шупика, доктор медичних наук, професор.

Фото: dtp.kiev.ua

Нагадаємо, 26 липня у Полтавській області сталося ДТП за участю автомобіля голови Конституційного суду Юрія Бауліна, який виїхав на зустрічну смугу. У результаті відбулося лобове зіткнення з автомобілем, в якому їхала сім'я з трьома дітьми. Батьки і одна дитина загинули на місці. Дівчинка 11 років жива, але у важкому стані, ще одну дитину викинуло з автомобіля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram