ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики почали сьогоднішню добу обстрілом з танків і гаубиць

Бойовики продовжують порушувати мінські угоди.

Бойовики почали сьогоднішню добу обстрілом з танків і гаубиць
Фото из архива
Фото: EPA/UPG

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 75 обстрілів позицій сил АТО з боку російсько-терористичних військ. 39 з них сталися від 18 години до опівночі.

Про це повідомляє у Facebook прес-центр АТО.

"Від 20 години, майже одночасно, були обстріляні зі 120-мм мінометів наші позиції поблизу н.п. Красногорівка і Нижнє. Пізніше бойовики почали довготривалі обстріли поблизу н.п. Піски, Майорського, Перше Травня, Миколаївка. Зі 152-мм артилерії обстріляні позиції сил АТО в районі н.п. Курдюмівка. Двічі з танка - поблизу н.п. Березове", - розповіли в штабі АТО.

Обстрілів зі стрілецької зброї і мінометів зазнали позиції українських військ в районі н.п. Авдіївка, Неліпівка, Жовте, Луганське, Чермалик, Опитне, Трьохізбенка, Піски і Майорськ.

Пізніше зі зброї танка бойовики обстріляли позиції українських військових біля н.п. Березове і Красногорівка. О 04:50 противник вів вогонь зі 122-мм гаубиць. "Турбуючий" вогонь по позиціях сил АТО неодноразово вели поблизу н.п. Мар'їнка, Опитне, Красногорівка, Верхньоторецьке.

Нагадаємо, напередодні прес-центр АТО повідомляв про більш ніж 70 обстрілів за добу. Активізація дій бойовиків спостерігається на всіх напрямках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram