ГоловнаСуспільствоПодії

В Ужгороді виявили вагон контрафактних сигарет

Товар був оформлений Сумською митницею як "брикети паливні прямокутної форми".

В Ужгороді виявили вагон контрафактних сигарет

В Ужгороді співробітники Служби безпеки України виявили залізничний вагон з вантажем контрафактних тютюнових виробів, орієнтовна вартість яких становить 60 тис. доларів США. Про це повідомляє СБУ.

Під час огляду вагона на залізничній станції міста виявлено 40 європалет, в яких було приховано понад 150 тис. пачок тютюнових виробів без акцизних марок.

Товар був оформлений Сумською митницею як "брикети паливні прямокутної форми" для експорту приватною фірмою в одну з країн Європи.

Фото: СБУ

Фото: СБУ

Слідчі Служби безпеки разом зі своїми колегами з Державної фінансової служби України відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради Ігор Гузь ("НФ") заявляв, що біля українського пункту пропуску "Доманове" (Волинська область) на кордоні з Білоруссю стояли 38 фур з контрабандними сигаретами, до яких нібито має стосунок колишній голова Волинської митниці Роман Микитюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram