ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Красноармійська застрелили міліціонера (оновлено)

Обставини загибелі співробітника МВС встановлюються

Біля Красноармійська застрелили міліціонера (оновлено)
Архив
Фото: novostiua.net

У с. Новосергіївка Красноармійського району Донецької області під ранок виявили труп міліціонера патрульної служби з вогнепальним пораненням.

Обставини загибелі співробітника Красноармійського міськвідділу міліції встановлюються.

На місці події знаходяться керівництво ГУМВС України у Донецькій області, Красноармійського міськвідділу міліції, прокуратура, повідомляється на сайті МВС.

Оновлення на 17:30.

За підозрою у злочині затримано колегу убитого.

"За попередньою інформацією під час несення служби між двома міліціонерами виник конфлікт, унаслідок якого один із правоохоронців зробив кілька пострілів у свого колегу. Від отриманих травм чоловік загинув на місці", - повідомляє офіційний сайт прокуратури області. 

Цього міліціонера затримали в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення його про підозру у вчиненні кримінального злочину передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу (умисне вбивство) та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Львівській області вночі 18 квітня двоє чоловіків прив'язали дільничного міліціонера до воза з кіньми і волокли 13 кілометрів. Жорстоке вбивство сталося після того, як міліціонер втрутився в бійку між ними.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram