ГоловнаСуспільствоПодії

На держпідприємство у Вінницькій області напали невідомі особи зі зброєю (оновлено)

Поранено заступника директора підприємства

На держпідприємство у Вінницькій області напали невідомі особи зі зброєю (оновлено)
Фото: www.0432.ua

Близько 14:00 23 липня невідомі здійснили збройний напад на державне підприємство «Мурафський кар'єр», що знаходиться у Шаргородському районі Вінницької області. Під час нападу заступник директора підприємства отримав легке поранення.

Про це LB.ua повідомили в охоронній фірмі «Донбас-безпека», яка охороняє підприємство.

«Понад годину тому невідомі особи у кількості 15 осіб на трьох автомобілях, озброєні автоматами і помповими рушницями, гранатами і пістолетами Макарова, вчинили збройний напад на Державне підприємство «Мурафський кар'єр». Трьох охоронців, які несли службу на КПП (без зброї), відразу взяли в заручники обманним способом. Наразі ситуація нормалізувалася, заручників відпустили. Частина нападників втекла двома автомобілями. Одну машину затримали, двох нападників затримали і роззброїли за допомогою міліцейських спецпризначенців, які приїхали з Вінниці», - заявили в охоронній фірмі.

Міліція прибула на місце подій приблизно через півгодини після нападу.

Водночас, у коментарі LB.ua начальник прес-служби УМВС у Вінницькій області Анна Олійник повідомила, що на місці подій затримано двох осіб і вилучено іномарку без номерних знаків, на якій приїхали до підприємства невідомі. "Встановлюються особи затриманих", - заявила вона.

За її словами, стрілянини між двома групами не було, "хтось двічі вистрілив у повітря з мисливської рушниці". Постраждалих немає. З приводу заступника директора підприємства, Олійник уточнила, що він отримав удар під час бійки.

Вона також уточнила, що на підприємстві триває конфлікт з приводу кадрових призначень. За словами радника міністра МВС Антона Геращенка, протистояння пов'язане з конфліктом між колишнім і нинішнім директором підприємства.

Як відомо, на Мурафському кар'єрі видобувають вапняк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram