ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 80 разів обстріляли військових у вівторок

Половина обстрілів припала на шість вечірніх годин.

Бойовики 80 разів обстріляли військових у вівторок
Фото: Макс Левин

Протягом 21 липня проросійські бандформування обстріляли позиції військових на Донбасі близько 80 разів. Майже половина обстрілів припала на період з 18:00 по 24:00.

З танка і мінометів обстріляли Опитне, зі 120-міліметрових мінометів і танків стріляли по військових поблизу селищ Водяне і Новгородське.

Використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети і 82-міліметрові міномети, окупанти провокували бійців сил АТО на вогонь у відповідь практично по всій лінії розмежування. Це сталося в районах н.п. Мар'їнка, Піски, Опитне, Водяне, Старий Айдар, Новгородське, Красногорівка, Широкине, Авдіївка, Золоте, Майорськ, Станиця Луганська, Лозове, поблизу Донецького аеропорту.

Станом на 06:00 середи бойовики обстрілюють сили АТО поблизу н.п. Опитне, Піски, Красногорівка. О 03:16 позиції військових поблизу Донецького аеропорту обстрілювали з БМП.

О 05:10 почався обстріл позицій поблизу н.п. Березового. Проросійські бандформування застосували проти сил АТО 122-міліметрову артилерію і 120-міліметрові міномети, заборонені Мінськими угодами.

Нагадаємо, учасники Тристоронньої контактної групи на зустрічі в Мінську у вівторок погодили текст домовленості про відведення озброєння калібру до 100 мм від лінії зіткнення на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram