ГоловнаСуспільствоЖиття

Міліціонери затримали підозрюваного у вбивстві волонтера під Києвом

Чоловік визнав свою провину

Міліціонери затримали підозрюваного у вбивстві волонтера під Києвом
Фото: mvs.gov.ua

Співробітники міліції Київської області області встановили та затримали підозрюваного у вбивстві волонтера, який нещодавно повернувся із зони АТО. Про це повідомляє офіційний сайт МВС у Київській області.

"До чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції зателефонував медпрацівник столичної лікарні і повідомив, що до них доставлено 43-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями, від яких він помер. Судово-медичний експерт діагностував на тілі потерпілого кульові поранення в груди і обличчя", - йдеться в повідомленні.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили чоловіка, причетного до скоєння злочину, і затримали його. Ним виявився 40-річний житель Києва, який вже мав проблеми із законом.

Підозрюваний зізнався у скоєнні злочину. Він розповів, що напередодні він разом з товаришами поїхав на зустріч у село Гурівщина для з'ясування стосунків з потерпілим, який прибув туди з другом. Під час з'ясування стосунків зловмисник дістав пістолет і зробив кілька пострілів у свого знайомого, після чого сів в автомобіль і зник з місця події.

Пораненого чоловіка друг відразу ж відвіз до лікарні. Однак медикам врятувати волонтера не вдалося.

Підозрюваного затримано згідно зі ст. 208 КПК України. Йому інкримінують ч.2 ст.121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, в ніч на 14 липня в Дніпропетровську пограбували автомобіль волонтерської громадської організації "Крила Дніпра".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram