ГоловнаСуспільствоПодії

"Радикали" Лозовий і Мосійчук побили Дурнєва (оновлено)

Розпочато кримінальне провадження.

Представники "Радикальної партії" на чолі з нардепами Ігорем Мосійчуком та Андрієм Лозовим у Чернігові побили телеведучого Олексія Дурнєва, який є одним з кандидатів у двісті п'ятому окрузі.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, побиття сталося перед прес-конференцією "радикалів" у Чернігові. Мосійчук пояснив, що це помста за провокації часів Революції гідності. "Для нас було справою честі покарати його", - сказав Мосійчук в коментарі LB.ua.

Під час бійки постраждав також блогер Олександр Барабошко, який теж є кандидатом у депутати. Йому вибили зуб.

Фото: facebook.com/sasko.laps

Постраждав також ще один кандидат Василь Крутчак, який був разом з Дурнєвим і Барабошком.

Оновлення. Мосійчук у коментарі журналістам заявив, що Дурнєв прийшов на прес-конференцію з гумовими страпонами "і почав діставати зі штанів свій член". "Ми намазали йому одне місце вазеліном і засунули туди страпон", - сказав депутат.

У свою чергу, на сайті МВС повідомляється, що прокуратура Чернігівської області почала кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб) за фактом отримання тілесних ушкоджень кандидатом у народні депутати.

"Було прийнято заяву від одного з кандидатів у народні депутати України про те, що невідомі завдали йому тілесні ушкодження. В ході огляду місця події слідчо-оперативною групою зібрано речові докази і зафіксовано сліди інциденту", - сказано в повідомленні.

Санкція статті, за якою порушено справу, передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, що на Лозового сьогодні до парламенту внесено подання про зняття імунітету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram