ГоловнаКультура

Вийшла електронна версія книги Соні Кошкіної про Майдан

Придбати книгу "Майдан. Нерозказана історія" можна на сайті Bookland.com

Вийшла електронна версія книги Соні Кошкіної про Майдан
Фото: Дмитрий Липавский

Книга шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної "Майдан. Нерозказана історія" тепер з'явилася і в електронному варіанті.

Придбати електронну версію книги можна на сайті Bookland.com.

"У цій книзі зібрано відверті інтерв'ю з головними героями тієї історичної зими. Героями, які перебували по обидва боки барикад. 80% контенту унікальні - дані та свідчення очевидців публікуються вперше. Завдання - максимально точно реконструювати події, передусім кулуарні, процеси, приховані від очей тих, хто мерз на площах, але які безпосередньо вплинули на результат Революції Гідності", - йдеться у коментарі.

Докладніше про книгу можна прочитати на офіційному сайті - Maidanbook.com.ua.

Нагадаємо, перша презентація відбулася в Києві у лютому. Гроші від благодійного продажу книги на ній передали Київському військовому шпиталю на лікування поранених у зоні АТО. Згодом зустрічі з читачами також відбулися у Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Миколаєві та Одесі.

З моменту початку продажів реалізовано 24 тисячі примірників книги російською і українською мовами.

У книзі представлено відповіді на питання, як планували і здійснювали розгін студентів; хто готував бійню на Банковій 1 грудня і спробу розгону Майдану 10 грудня; хто доставив з Росії в Україну "гуманітарний вантаж" - 13 тисяч гранат, які застосовували проти Майдану; який наказ отримали снайпери, виведені на позиції ще 14 лютого; хто розстрілював героїв Небесної сотні; якими були останні години Віктора Януковича як президента і хто допомагав йому здійснити втечу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram