ГоловнаСуспільствоПодії

Одеські волонтери вийшли на протест проти призначення Гайдар віце-губернатором

Росіянка визнала факт нападу РФ на Україну.

Одеські волонтери вийшли на протест проти призначення Гайдар віце-губернатором
Фото: facebook.com/nataly.kruchinina

Під будівлею Одеської обласної адміністрації в понеділок відбулася акція протесту проти призначення росіянки Марії Гайдар віце-губернатором. Як повідомляє "Сайт міста Одеси", в акції взяли участь представники відомих у місті волонтерських груп "Небайдужий народ", "Волонтерська сотня Далії Северин".

Активісти незадоволені заявами російського політика щодо анексії Криму та теперішніх відносин двох країн. Також Гайдар пригадали фактичну підтримку дій російських військ у Грузії в 2008 році.

У цей час сама Гайдар давала прес-конференцію в Києві, під час якої вона визнала, що Крим анексований Росією, а події в Південній Осетії в 2008 році були спровоковані Росією.

Гайдар також зазначила, що в Росії вона вже відвикла від такого поняття, як "мітинг протесту біля адміністрації". Тому факт проведення такої акції, нехай навіть спрямованої проти неї особисто, вона вважає позитивом.

Марія Гайдар народилася 21 жовтня 1982 року. Вона - дочка Єгора Гайдара і правнучка письменників Аркадія Гайдара і Павла Бажова. В Одеській ОДА має відповідати за соціальну сферу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram