ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 100 разів обстріляли військових у вівторок

У районі Опитного відбувся бій

Бойовики 100 разів обстріляли військових у вівторок
Фото: Макс Левин

Ситуація у зоні бойових дій на Донбасі загострюється. Протягом минулої доби, 14 липня, бойовики 100 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр АТО, 19 разів застосовувалися 152- і 122-мм артилерія, 33 рази - 120-мм міномети, двічі - РСЗВ, 13 разів - танки.

На період з 18.00 по 24.00 припала найбільша кількість обстрілів за добу. Щільного вогню бандформувань зазнали позиції сил АТО в районах Авдіївки, Опитного, Водяного, Пісків, Кірового, Новгородського, Луганського на Донецькому напрямку.

На Луганському напрямку російсько-терористичні війська вели обстріли українських військ у районах селищ Станиця Луганська, Новотошківське, Кримське, Трьохізбенка. На Маріупольському напрямку лунали постріли тільки зі стрілецької зброї поблизу селищ Талаківка і Миколаївка.

Сьогодні, 15 липня, станом на 6 годину ранку, зафіксовано обстріли сил АТО з 122-мм гаубиць і 120-мм мінометів в районах Авдіївки, Опитного, Старогнатівки. Близько опівночі українські воїни виявили і дали відсіч диверсійно-розвідувальній групі бойовиків у районі Опитного.

Нагадаємо, за неофіційними даними, у вівторок, 14 липня, у районі Станиці Луганської загинули троє військовослужбовців, які підірвалися на розтяжці під час розмінування місцевості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram