ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 20 обстрілів у четвер

Епіцентром бойових дій стало селище Новогригорівка

Штаб АТО нарахував 20 обстрілів у четвер
Фото: Макс Левин

Від опівночі до 18.00 четверга бойовики на Донбасі більш ніж 20 разів обстріляли сили АТО.

Після опівночі проросійські незаконні збройні формування одночасно провели обстріл з 120-мм мінометів військових у районах Березового і Новотроїцького Донецької області, передає прес-центр АТО.

О 3.50-4.00 з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" російські окупанти обстріляли селище Гранітне на Маріупольському напрямку.

Близько 6.30 бойовики здійснили обстріл з мінометів калібру 120-мм по позиціях сил АТО в районі Ольгинки Донецької області.

О 7.10 у районі Станиці Луганської українські військові припинили спробу прориву ворожої диверсійно-розвідувальної групи. Бійці виявили нападників і вогнем зі стрілецької зброї змусили супротивника відступити.

Епіцентром бойових дій у четвер стали позиції військових у районі селища Новогригорівка Донецької області. З 10.00 протягом дня окупанти обстрілювали сили АТО з 152-мм артилерії, танків і двічі з 120-мм мінометів.

Бойовики також вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї по позиціях українських військових у районі селищ Станиця Луганська і Кримське, поблизу Луганського, Опитного, Пісків, Авдіївки, Кірового. Близько 14.00 у Мар'їнці працював ворожий снайпер.

Нагадаємо, в середу в зоні АТО загиблих не було, один військовий отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram