ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли село під Маріуполем: загинула дитина

У Тельманове та Свободному немає електроенергії, води, газу та мобільного зв'язку

Бойовики обстріляли село під Маріуполем: загинула дитина
Фото: EPA/UPG

Селище Тельманове та село Свободне під Маріуполем потрапили під ворожий обстріл. У результаті вбито дитину, пошкоджено житлові будинки, в цих населених пунктах немає електроенергії, води, газу та мобільного зв'язку.

Про це повідомили в громадській організації "Оборона Маріуполя".

"Вранці 7 липня бойовиками ДНР було обстріляно селище Тельманове Донецької області. Також бойовики обстріляли с. Свободне, де було вбито дитину і сильно пошкоджено житлові будинки. Тепер і в цьому селі немає світла і газу", - наголошується в повідомленні.

У центрі зазначили, що обстріл вівся з мінометів, у результаті було пошкоджено виключно мирні об'єкти: дитячий садок, газову котельню, житловий п'ятиповерховий будинок, районну РЕС, що забезпечує електроенергією не тільки селище Тельманове, а й розташовані поруч населені пункти.

Зараз у селищі відключено електроенергію, немає води, газу та зв'язку, а також у всьому Тельманівському районі немає світла та мобільного зв'язку.

Нагадаємо, раніше в штабі АТО повідомили, що ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загострилася.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram