ГоловнаСуспільствоЖиття

У центрі Києва у вихідні обмежено рух транспорту

ДАІ повідомляє про тимчасове перекриття низки вулиць у зв'язку з проведенням міжнародних змагань з тріатлону "Kiev Triathlon Cup".

У центрі Києва у вихідні обмежено рух транспорту
Архивное фото

Рух транспорту в центрі Києва і прилеглих районах у суботу та неділю, 27-28 червня, буде тимчасово перекрито у зв'язку з проведенням міжнародних змагань з тріатлону "Kiev Triathlon Cup". Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на ДАІ Києва.

Сьогодні, 27 червня, від ранку і до 19.00 перекрито рух за маршрутом: під час велопробігу - старт на вул. Набережно-Хрещатицька (навпроти вул. Андріївської) - Гаванський міст - вул. Набережно-Рибальська - розворот на перехресті вулиць Набережно-Рибальська і Електриків - вул. Набережно-Рибальська - Гаванський міст - вул. Набережно-Хрещатицька (навпроти вул. Андріївської) - фініш.

Під час пішого забігу рух у цей час буде перекрито за маршрутом: старт на естакаді (вул. Набережно-Хрещатицька) - вул. П.Сагайдачного - Контрактова площа (розворот) - вул. П.Сагайдачного - 500 метрів по Володимирському спуску (розворот) - фініш на Контрактовій площі.

Певні обмеження будуть діяти і в неділю, 28 червня. Так, перекриття руху транспорту заплановано на період від 9.00 до 16.30 - під час велопробігу: старт на Оболонській набережній (естакада) - проспект Героїв Сталінграду - вул. Набережно-Рибальська - Гаванський міст - Набережно-Хрещатицька - розворот навпроти Боричевого узвозу - Володимирський узвіз - Європейська площа - вул. Хрещатик - Майдан Незалежності (фініш).

Під час пішого забігу: старт на Майдані Незалежності - вул. Хрещатик - вул. Велика Васильківська - площа Льва Толстого (розворот) - вул. Велика Васильківська - вул. Хрещатик - Європейська площа по колу - Майдан Незалежності (фініш).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram