ГоловнаСуспільствоЖиття

Геращенко: заставу за підозрюваного у вбивстві Бузини вніс власник "Інсайдера"

Колишній топ-менеджер "Укргазвидобування" виклав 5 млн гривень за Поліщука

Геращенко: заставу за підозрюваного у вбивстві Бузини вніс власник "Інсайдера"
Антон Геращенко
Фото: LB.ua

Нардеп Антон Геращенко стверджує, що п'ятимільйонну заставу за Дениса Поліщука, підозрюваного у вбивстві Олеся Бузини, вніс власник інтернет-сайту "Інсайдер" Олексій Тамразов. Про це він повідомив у твіттері.

"5 мільйонів гривень застави за звільнення з під варти підозрюваного у вбивстві Бузини вніс Тамразов Олексій Гарійович", - повідомив він.

Олексій Тамразов раніше був першим заступником голови компанії "Укргазвидобування" (звільнений у березні 2014 року), також відомий тим, що очолював партію "Народна платформа". Він також займається автоспортом і певний час виступав за команду Ferrari Team Ukraine, пов'язану з Віктором Януковичем-молодшим і Русланом Циплаковим. У нього також є власна команда AT Rally.

Відомо, що після початку АТО Тамразов допомагав армії, возив бійцям автомобілі з Європи, переробляв їх під швидкі.

Нагадаємо, Денис Поліщук, київський активіст і учасник акцій проти незаконних забудов у Києві, підозрюється у плануванні та виконанні вбивства Бузини.

Слідство стверджує, що нібито існує експертиза ДНК з кинутого на місці злочину одягу, експертиза слідів в автомобілі, впізнання свідків, матеріали негласного спостереження, яке вели оперативники карного розшуку МВС щодо підозрюваних.

18 червня Шевченківський районний суд Києва заарештував Дениса Поліщука на два місяці і призначив заставу у розмірі 5 млн грн. Андрія Медведька, другого підозрюваного, також заарештував суд на два місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram