ГоловнаСуспільствоВійна

Жителі окупованого Докучаєвська вийшли на мітинг проти обстрілів

Містяни вимагають введення миротворців і нові вибори

Жителі окупованого Докучаєвська вийшли на мітинг проти обстрілів
Последствия обстрела Докучаевска
Фото: 62.ua

Жителі Докучаєвська Донецької області вийшли на акцію протесту у центрі міста, щоб зажадати від бойовиків припинити обстріли.

Про це повідомляє місцевий сайт 62.ua з посиланням на користувачів у соціальних мережах.

"У Докучаєвську люди збираються на мітинг проти ДНР на знак протесту після нічного обстрілу міста. Обстріл, який вчинили ДНРівці, вже не приховати", - повідомляють місцеві жителі,

Багато людей заявляють, що налаштовані рішуче.

"Досить, натерпілися, не дочекаємося ми світлого майбутнього. Людям треба підказати, що вимагати: виведення військ ДНР, відведення військовослужбовців ЗСУ, введення миротворців і справжні вибори", - пишуть містяни.

При цьому бойовики намагаються переконати жителів, що нібито в Докучаєвську були зафіксовані дві "диверсійні групи ЗСУ". Бойовики заявили, що намагалися знищити їх, і тому почали обстріли. Містяни у цю версію не вірять.

Нагадаємо, в окупованому бойовиками ДНР Донецьку місцеві жителі вже кілька разів виходили на мітинги з вимогою не використовувати населення Донбасу як "живий щит".

У зв'язку з цим терористи почали обходити оселі мирних жителів, погрожуючи їм розправою у разі участі у протестах. Також бойовики "проводять "роботу" в місцевих службах таксі, щоб ті інформували про так званих "ворогів ДНР".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram