ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики двічі намагалися вибити бійців АТО з їхніх позицій в Мар'їнці

За ніч терористи здійснили 90 обстрілів

Бойовики двічі намагалися вибити бійців АТО з їхніх позицій в Мар'їнці
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики 90 разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Уздовж всієї лінії розмежування сторін злочинці били по позиціях українських військ з "Градів", артилерії, бойових машин, стрілецької зброї і гранатометів", - йдеться в повідомленні.

Під вечір обстріли помітно активізувалися. За ніч бойовики 55 разів обстрілювали позиції бійців АТО і будинки мирних жителів. 152-міліметрові гаубиці били по Широкій Балці, недалеко від Артемівська і Широкиного. В районі Маріуполя зі 120-міліметрових мінометів обстріляли Чермалик.

Терористи методично обстрілювали зі стрілецької зброї і мінометів калібру 82 мм Піски, Опитне, Красногорівку і Мар'їнка, що недалеко від Донецька.

"Але найактивніше ворог обстрілював наші позиції в Мар'їнці, здійснивши не менш ніж 10 обстрілів", - наголошено в повідомленні. Бойовики використовували 120-міліметрові міномети, бойові машини піхоти, гранатомети і стрілецьку зброю.

Під щільним вогневим прикриттям диверсійно-розвідувальних груп терористи двічі спробували вибити бійців АТО з позицій, проте такі спроби обернулися для бойовиків втратами і вони відступили.

Після півночі терористи обстріляли Золоте і Сокільники в Луганській області.

Нагадаємо, вчора, 18 червня, бойовики 40 разів обстріляли позиції українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram