ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про люті обстріли бойовиків після невдачі біля Мар'їнки

Протягом дня зафіксовано 31 обстріл і два бойові зіткнення

Штаб АТО повідомив про люті обстріли бойовиків після невдачі біля Мар'їнки
Фото: EPA/UPG

Після невдалих нічних спроб прориву в районі Мар'їнки бойовики протягом дня активно обстрілювали сили АТО з усіх наявних у них засобів ураження.

Як повідомляє прес-центр АТО, протягом дня зафіксовано 31 обстріл і два бойові зіткнення.

У Луганській області зі 122-мм артилерійських систем бойовики обстріляли Новотошківку і Оріхове. По Золотому кілька разів стріляли з мінометів калібрів 82 і 120 мм.

На Донецькому напрямку з 120-мм мінометів ворог обстрілював Старогнатівку, Мар'їнку та Гранітне.

У районі Артемівська з мінометів заборонених калібрів і переносних РСЗВ "Град-П" бойовики обстрілювали позиції військових біля Троїцького. Після обіду вони випустили 40 реактивних снарядів з "Граду" по Степовому.

Нагадаємо, в середу після опівночі штурмова група бойовиків чисельністю близько 30 осіб безрезультатно атакувала позиції українських військових в районі Мар'їнки. Після цього під прикриттям 120-міліметрових мінометів на штурм пішло ще одне проросійське бандформування чисельністю щонайменше 150 чоловік. Всього за ніч у цьому районі було зафіксовано близько 40 обстрілів. Мар'їнку перед спробою прориву обстрілювали зі 120-міліметрових мінометів і танків. З такого ж озброєння обстрілювали Старогнатівку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram