ГоловнаСуспільствоВійна

Опубліковано фото наслідків обстрілу Авдіївки

Бойовики 13 разів обстріляли Авдіївку 12 червня

Спостерігачі Спільного центру контролю та координації (СЦКК) питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін опублікували фотографії обстрілів Авдіївки бойовиками.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуку.

У СЦКК зазначають, що тільки 12 червня Авдіївку було обстріляно терористами 13 разів, причому три рази з 122-міліметрової артилерії і п'ять разів з танків. Вогонь вівся з північних околиць Донецька, з території аеропорту, з населеного пункту Спартак і з південно-східних окраїн Авдіївки, що перебувають під контролем сепаратистів.

"Ось такі подарунки, як на фото, від російсько-терористичних бандформувань знайшли вранці 12 червня після нічного обстрілу мирні жителі м. Авдіївки за адресою вул. Леніна, 236", - йдеться в повідомленні.

Фото: Пресс-центр АТО

"Бетонний паркан за адресою вул. Леніна, 244, було розбито 122-мм снарядом... По житловому сектору на вул. Спортивній били з танка: 125-мм снарядами знищено дах житлового будинку та господарська будівля", - повідомили в СЦКК.

Фото: Пресс-центр АТО

На південній околиці Авдіївки на вул. Чернишевського зафіксовано вирви від розривів 125-мм снарядів діаметром 3 м, глибиною 1,5 м.

Фото: Пресс-центр АТО

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram