ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики здійснили 60 обстрілів позицій сил АТО

Є ймовірність чергової збройної провокації в районі Гранітного

За день бойовики здійснили 60 обстрілів позицій сил АТО
Фото: EPA/UPG

Протягом сьогоднішнього дня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики здійснили близько 60 обстрілів позицій українських військ і мирних населених пунктів.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

Найскладнішою залишається ситуація на Донецькому напрямку. Піски, Опитне, Водяне, Мар'їнку, Авдіївку і Новомихайлівку терористи щільно обстрілювали з 122-мм гаубиці, 120-мм мінометів, танків, гранатометів і стрілецької зброї. Всього на цьому напрямку зафіксовано понад 40 обстрілів.

З танків били по житлових кварталах Водяного і Авдіївки. Біля Артемівська по Лозовій, Майорську і Луганському бойовики били з мінометів калібру 120 мм і 152-мм артилерійських систем.

Вночі поблизу Попасної бойовики підірвали ділянку залізничної колії. Рух залізничного транспорту планується відновити до завтрашнього вечора.

На Луганському напрямку бандити з мінометів великого калібру обстріляли Золоте.

Українські представники Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін зафіксували в районі Тельманового велику кількість бронетехніки проросійських терористів. А в районі Шахтарська було зафіксовано пересування двох одиниць зенітно-ракетного комплексу "Тор-М2".

"За деякими даними, існує ймовірність чергової збройної провокації в районі Гранітного", - зазначають у прес-центрі.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі було поранено 10 військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram