ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі отримали поранення 10 військових

Загиблих, на щастя, немає.

За добу на Донбасі отримали поранення 10 військових
Фото: www.facebook.com/uacrisis

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців немає, 10 осіб отримали поранення, йдеться у зведеннях інформцентру РНБО.

На Маріупольському напрямку вчора ситуація загалом була спокійною. Противник обстрілював позиції військових зі 152-міліметрових гармат і мінометів у районі Павлопольського водосховища.

На Донецькому напрямку велися активні бойові дії поблизу аеропорту. Противник активно застосовує заборонене важке озброєння - гармати і танки, які зосереджені практично на самій лінії зіткнення. Також зафіксовано ведення артилерійського вогню по позиціях військових у районі Мар'їнки, Старогнатівки і Гранітного. В районі Горлівки ворог застосовував 120-міліметрові міномети, а також зафіксовано роботу снайперів бойовиків.

На Луганському напрямку противник вів вогонь по військових на широкій ділянці фронту - від Попасної до російського кордону. Вогонь вели переважно зі стрілецької зброї, а також мінометів; фактів застосування великокаліберної артилерії і танків не зафіксовано. Найскладніша ситуація - на північ від центральної ділянки Бахмутської траси (с. Кримське і с. Сокільники), де противник регулярно здійснює провокації, намагаючись виявити слабкі місця в нашій обороні.

Нагадаємо, за даними голови Луганської області Геннадія Москаля, четверо військових отримали поранення вчора в Кримському.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram