ГоловнаСуспільствоВійна

Четверо військових отримали поранення у Кримському Луганській області

Одного з бійців поранено серйозно

Четверо військових отримали поранення у Кримському Луганській області
Архив
Фото: Макс Левин

У Кримському (Луганська область) у другій половині четверга тривала стрілянина з автоматичної зброї, обстріли з гранатометів, мінометів і артилерії, унаслідок чого поранення отримали четверо українських військових.

"Вогонь по наших позиціях у районі протитуберкульозного санаторію вели з боку окупованих Фрунзе і Сокільників. Житловий сектор Кримського не постраждав, проте унаслідок бойових дій поранено чотирьох наших бійців. Троє отримали осколкові поранення від мінометних мін, один - від артилерійського снаряда. Усіх поранених ушпиталено, у двох із них поранення оцінюються як серйозні", - повідомляється на сайті глави Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Станом на ранок п'ятниці у Кримському спокійно.

Крім того, у четвер вночі обстрілу зазнала Новотошківка, на автодорозі Бахмутка. Близько 21.30 по позиціях українських військових з боку окупованого н.п.Донецьке бойовики завдали мінометного й артилерійського ударів.

"Калібр зброї - відповідно 120 і 122 міліметри (його використання заборонено Мінськими угодами). Снаряди і міни вибухнули безпосередньо на території селища, на щастя, ні з мирних жителів, ні з військових ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Бойові дії минулого вечора і вночі велися також у Станиці Луганській (локальна стрілянина без серйозних наслідків), Родини (бойовики з Михайлівки обстріляли крайній блокпост військових із мінометів і гранатометів), Трьохізбенці (обстріли військових із гранатометів і стрілецької зброї), Щасті (періодичні обстріли позицій українських силовиків поблизу мосту через Сіверський Донець). Інформації про постраждалих не надходило.

Нагадаємо, бойовики з вечора четверга обстрілюють Авдіївку. Відомо про двох поранених цивільних. Снарядами пошкоджено газопровід між Красногорівкою та Новокалиновим, газ горить неподалік від Авдіївки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram