ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові троє підлітків забили до смерті трьох безхатченків

Мотивом убивства в міліції назвали неприязні стосунки.

У Харкові троє підлітків забили до смерті трьох безхатченків
Фото: mvs.gov.ua

Міліція Харкова затримала трьох неповнолітніх за підозрою в убивстві трьох осіб.

Як повідомляє прес-служба МВС, повідомлення про те, що на вулиці Миру з численними ушкодженнями голови та тулуба виявлено тіла двох чоловіків, надійшло в міліцію о 5:40 11 червня. Загиблими виявилися 50- і 58-річний громадяни без певного місця проживання.

Також правоохоронці з'ясували, що з місця події в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги у тяжкому стані доправили жінку та ще двох чоловіків, один із яких помер від отриманих травм у медичній установі.

Оперативники та дільничні інспектори міліції надвечір затримали за обґрунтованою підозрою у скоєнні злочину трьох неповнолітніх жителів Харкова. Двоє 15-річних і 16-річний хлопці вже мали проблеми із законом за вчинення майнових злочинів.

За попередніми даними, мотивом убивства стали неприязні відносини, в результаті чого підозрювані забили чоловіків до смерті.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2, п. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram