ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 30 обстрілів із вечора четверга

Тихо було лише в районі Маріуполя.

Штаб АТО нарахував 30 обстрілів із вечора четверга
Архив
Фото: Макс Левин

Бойовики з вечора 11 червня близько 30 разів обстріляли позиції українських військ і мирні населені пункти в зоні бойових дій на Донбасі.

Як повідомляє прес-центр АТО, найспекотніше було на Донецькому напрямку. По Пісках ворог 8 разів бив зі 120-міліметрових мінометів, артилерійських систем калібру 122 мм, гранатометів, стрілецької зброї й озброєння бойових машин. У цьому самому районі неодноразово потрапляли під обстріли бойовиків Шахта "Бутівка", Опитне.

По міській забудові Авдіївки і Водяного вчора ввечері били ворожі танки. Мар'їнку обстрілювали зі стрілецької зброї.

У Луганській області під обстріл гранатометів, 82-міліметрових мінометів і великокаліберних кулеметів потрапили Щастя, Ніжньотепле, Сокільники, Новотошківське, Кримське і Донецьке.

Опівночі з мінометів калібру 120 мм бойовики обстріляли Майорськ на Артемівському напрямку. Під ранок 122-міліметрова артилерія стріляла по військових поблизу Луганського.

У районі Маріуполя ніч минула тихо.

Зафіксовано прольоти 15 ворожих безпілотників.

Нагадаємо, бойовики з вечора четверга обстрілюють Авдіївку. Відомо про двох поранених цивільних. Снарядами було пошкоджено газопровід між Красногорівкою та Новокалиновим, газ горить безпосередньо біля Авдіївки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram