ГоловнаСуспільствоПодії

Двоє чоловіків загинули в результаті вибухів у Київській області

Міліція з'ясовує походження боєприпасів

Двоє чоловіків загинули в результаті вибухів у Київській області
Фото: zstore.zman.com

У Київській області за минулу добу в результаті вибуху невстановлених пристроїв загинули дві людини. 

Про це повідомляє офіційний сайт МВС.

Так, до чергової частини Вишневського міськвідділу міліції надійшла інформація про те, що на вулиці Балукова стався гучний вибух. Слідчі встановили, що вибух стався поблизу приватних гаражів, унаслідок чого був смертельно травмований чоловік. Встановлено, що загиблий - 49-річний місцевий житель. Залишки вибухового пристрою направлено на експертизу.

У Макарівському районі до міліції надійшло повідомлення, що о 02:45 на вулиці Чапаєва стався вибух. Співробітники міліції встановили, що вночі хлопець з дівчиною поверталися додому на таксі. Приїхавши до місця призначення, хлопець вийшов з машини, зайшов у будинок, після чого повернувся у двір з гранатою в руці. Побачивши це, водій і дівчина спробували його заспокоїти, але стався вибух. Від отриманих травм таксист загинув на місці. Хлопця і дівчину з тілесними ушкодженнями доставлено до районної лікарні.

За всіма фактами порушено кримінальні справи за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Правоохоронці з'ясовують усі обставини подій і походження боєприпасів.

Нагадаємо, днями львівські прикордонники затримали чоловіка, який намагався вивезти до Польщі комплектуючі до танка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram